Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 18. do 24. travnja 2011.g.

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu zabilježena su 32 kaznena djela, od čega 22 iz oblasti općeg kriminaliteta, kazneno djelo gospodarskog kriminaliteta, pet kaznenih djela zlouporabe opojnih droga, tri kaznena djela maloljetničkog kriminaliteta i kazneno djelo organiziranog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno 20 fizičkih osoba.

Foto: Ilustracija

STANJE KRIMINALITETA
    
U proteklom tjednu zabilježena su 32 kaznena djela, od čega 22 iz oblasti općeg kriminaliteta, kazneno djelo gospodarskog kriminaliteta, pet kaznenih djela zlouporabe opojnih droga, tri kaznena djela maloljetničkog kriminaliteta i kazneno djelo organiziranog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno 20 fizičkih osoba.
Razriješena su četiri kaznena djela općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koja su prijavljena tri počinitelja

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je šest prekršaja, od čega tri tučnjave, drsko ponašanje i dvije svađe ili vike. Prekršajno je prijavljeno 13 osoba.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 13 prometnih nesreća, od kojih četiri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i devet prometnih nesreća s materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobile su četiri osobe. Nije bilo teških tjelesnih ozljeda, dok su lake tjelesne ozljede zadobila dva vozača osobnih automobila, vozač bicikla i pješak.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježena su dva požara na građevinskim objektima u kojima je pričinjena materijalna šteta od 100 000 kuna te požar na prometnom sredstvu sa materijalnom štetom od 35 000 kuna. Također, zabilježena su i dva požara u kojima nije zabilježena materijalna šteta.

OSTALI DOGAĐAJI

Zabilježena su četiri prekršaja nasilničkih ponašanja u obitelji, a prijavljene su četiri osobe.
Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u kršenju odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.



Stranica