Koprivnica: Maloljetnici provalili u zlatarsku radnju

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom maloljetnika starih sedamnaest godina utvrđena je osnovana sumnja da su u petak, 22. travnja, oko 2.15 sati provalili u zlatarsku radnju u Koprivnici na Zrinskom trgu, odakle su iz izloga otuđili više komada raznog nakita.

Foto: Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom maloljetnika starih sedamnaest godina utvrđena je osnovana sumnja da su u petak, 22. travnja, oko 2.15 sati provalili u zlatarsku radnju u Koprivnici na Zrinskom  trgu, odakle su iz izloga  otuđili više komada raznog nakita. Nedaleko mjesta izvršenja jedan od počinitelja je sa otuđenim predmetima zatečen po djelatnicima policije dok je drugi naknadno pronađen. Prilikom izvršenja nosili su vunene kape sa prorezima za oči.

Također je utvrđeno da su isti maoljetnici pokušali provaliti u zlatarnu na Florijanskom trgu u Koprivnici dana 16. travnja oko 2.20 sati.

Izvršenim pretragama kuća koje koriste za stanovanje pronađeni su predmeti koje su koristili prilikom izvršenja kaznenih djela.

Poradi osnovane sumnje u počinjenje kaznenih djela Teške krađe protiv obojice slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Koprivici. 



Stranica