Križevci: Druženje motociklista, mopedista i biciklista

U ponedjeljak, 25. travnja, u organizaciji Policijske postaje Križevci, Grada Križevci i župe Blažene Djevice Marije Žalosne i Sv. Marka Križevčanina, a povodom početka nove motociklističke i biciklističke sezone održano je druženje rečenih sudionika u prometu s ciljem proglašenja naj vozača motocikala, mopeda i bicikala za sezonu 2010. godine.

Foto: Pu koprivničko-križevačka

U ponedjeljak, 25. travnja, u organizaciji Policijske postaje Križevci, Grada Križevci i župe Blažene Djevice Marije Žalosne i Sv. Marka Križevčanina, a povodom početka nove motociklističke i biciklističke sezone održano je druženje rečenih sudionika u prometu s ciljem  proglašenja naj vozača motocikala, mopeda i bicikala za sezonu 2010. godine. Uručene su prigodne i vrijedne nagrade i priznanja, a ujedno se želila skrenuti  pozornost na stradavanje tih kategorija vozača u  prometnim nesrećama.

Na ovom druženju okupilo se oko stotinjak vozača motocikala i mopeda te isto toliko vozača bicikala koji su nakon posvećenja vozila i nazočnosti na kratkoj propovjedi u crkvi Blažene Djevice Marije Žalosne u Križevcima u Koruškoj ulici, skrenuli pozornost na sebe kratkom vožnjom kroz grad, a osiguravali su ih policijski službenici na motociklima te  kontakt policajci Policijske postaje Koprivnica sa službenim biciklima.

Nakon proglašenja naj vozača biciklisti su organizirano krenuli na vožnju prema Kalniku dok su se ostali sudionici okupljanja uputili u bivšu vojarnu, gdje su na postavljenom poligonu mogli pokazati svoje vještine i znanja pri upravljanju motociklima i mopedima.



Stranica