Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 16. do 22. svibnja 2011.g.

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu zabilježeno je 27 kaznenih djela, od čega 22 iz oblasti općeg kriminaliteta, četiri kaznena djela maloljetničkog kriminaliteta i kazneno djelo gospodarskog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno 10 fizičkih osoba.

Foto: Ilustracija

STANJE KRIMINALITETA
    
U proteklom tjednu zabilježeno je 27 kaznenih djela, od čega 22 iz oblasti općeg kriminaliteta, četiri kaznena djela maloljetničkog kriminaliteta i kazneno djelo gospodarskog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno 10 fizičkih osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježeno je 11 prekršaja protiv javnog reda i mira, od čega pet tučnjava, tri drska ponašanja, prekršaj svađe ili vike i dva omalovažavanja ili vrijeđanja policijskih službenika. Prekršajno je prijavljeno 15 osoba.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 16 prometnih nesreća, od kojih dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i 14 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobilo je devet osoba. Teške tjelesne ozljede zadobio je putnik, dok su lake tjelesne ozljede zadobila tri vozača osobnih automobila i pet putnika.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježena su tri požara na građevinskim objektima za koje nije dovršen postupak procjene materijalne štete. Također, zabilježen je požar na gospodarskom objektu u kojem je počinjena materijalna šteta od 70 000 kuna te dva požara prometnih sredstava sa počinjenom materijalnom štetom od 19 000 kuna. Isto tako, zabilježena su i tri požara u kojima nije počinjena materijalna šteta.

OSTALI DOGAĐAJI

Zabilježeno je šest prekršaja nasilničkih ponašanja u obitelji, a prijavljeno je osam osoba.
Zatečena su tri maloljetnika mlađa od 16 godina u kršenju odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.



Stranica