"Djeca u prometu" - održano završno natjecanje

Danas, 27. svibnja, u sportskoj dvorani Policijske uprave koprivičko - križevačke održano je završno natjecanje u vožnji biciklom polaznika vrtića s područja grada Koprivnice.

Riječ je o preventivnoj akciji "Djeca u prometu", u kojoj je sudjelovalo sedam skupina, ukupno 140 - ak djevojčica i dječaka predškolske dobi. Cilj ove akcije bio je eduucirati djecu prije samog polaska u školu na opasnosti u prometu te kako se sigurno kretati u prometu u svojstvu pješaka i bicikliste.

U natjecateljskom dijelu sudjelovalo je 28 - ero djece koja su pokazala zavidno znanje u vožnji biciklom i poznavanju prometnih propisa, primjereno njihovoj dobi. U djeci se probudio natjecateljski duh, tako da je dvorana kao nikad do sada bila puna dječjih glasova.

Najspretniji su nagrađeni zaštitnim kacigama sponzora Bike Box-a iz Sračinca, Moto biciklista iz Koprivnice i Fortius Bicycle Shop-a iz Koprivnice. Nakon natjecateljskog dijela skupine Ptičice, Latice, Gljivice, Crtice, Limači, Jabučice i Ribice zajedno sa svojim tetama odpjevali su dječje pjesmice.

Najbolje rezultate ostvarili su:

DJEVOJČICE

1. mjesto - MARTA BANEK 
2. mjesto - ANJA LOINJAK
3. mjesto - IVANA MARKOVIĆ

DJEČACI

1.mjesto   - BRUNO OSTRIŽ
2. mjesto - TOMISLAV KRALJ
3. mjesto - JAN TISAJ

Postaja prometne policije Koprivnica zahvaljuje  tetama iz vrtića, pedagoginji gđ. Katarini Flac, sponzorima i medijima na potpori i sudjelovanju u ovoj preventivnoj akciji, a svoj djeci želi zabavne i ugodne praznike do početka njihove PRVE školske godine.



Stranica