Uhvaćeni provalnici u obiteljske kuće i automobile

Policijski službenici PP Đurđevac su provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili da su 17-godišnjak i 13-godišnjak u vremenskom razdoblju od 21. svibnja do 16. lipnja, izvršili tešku krađu provaljivanjem u kuću u Kloštru Podravskom i 15. lipnja, u obiteljsku kuću u Budančevici, odakle su otuđili zlatni nakit.

 Foto: Ilustracija

   Policijski službenici PP Đurđevac su provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili da su 17- godišnjak i 13 - godišnjak u vremenskom razdoblju od 21. svibnja do 16. lipnja, izvršili tešku krađu provaljivanjem u kuću u Kloštru Podravskom i 15. lipnja, u obiteljsku kuću u Budančevici, odakle su otuđili zlatni nakit.

 Također se osnovano sumnja da je 17- godišnjak u vremenskom razdoblju od 14. do 16. lipnja,  u Kloštru Podravskom izvršio nasilan ulazak u osobno vozilo te otuđio predmete manje vrijednosti, te tijekom noći 15/16. lipnja,  izvršio nasilni ulazak u dva osobna vozila u Kloštru Podravskom te iz jednog vozila otuđio digitalni fotoaparat i novac dok iz drugog vozila nije ništa otuđio.  Slijedi podnošenje općeg posebnog izvješća nadležnom državnom odvjetništvu za mladež.



Stranica