Koprivnica: održan 14. moto skup na Šoderici

U vremenskom razdoblju od 17. do 19. lipnja, na jezeru Šoderica održan je 14. moto skup u organizaciji Moto kluba Roosters Koprivnica.

Foto: Pu koprivničko-križevačka 

   U vremenskom razdoblju od 17. do 19. lipnja, na jezeru Šoderica održan je 14. moto skup u organizaciji Moto kluba Roosters Koprivnica. Tradicionalno i ove godine Postaja prometne policije Koprivnica aktivno se uključila u provedbu rečenog skupa na način pojačanog nadzora vozača mopeda i motocikla, mladih vozača, postavljanje info pulta na ulasku i izlasku iz kampa.  Vršen je nadzor prometa te su uspostavljena tri kontrolna punkta u neposrednoj blizini jezera Šoderica.

Također je vršeno osiguranje defilea vozača mopeda i motocikla na relaciji Šoderica – Koprivnica – Šoderica u kojem je sudjelovalo  oko 300 vozača.  Izvršeno je preventivno alkotestiranje natjecatelja utrke ubrzanja na 402 metra, preventivno su alkotestirani  vozači prilikom izlaska iz kampa Šoderica, te je tom prilikom alkotestirano oko 200 vozača.

 Unatoč velikoj frekvenciji prometa vozača mopeda i motocikla ( prema procjenama organizatora oko 2 000 vozača mopeda i motocikla)  te ostalih sudionika u prometu, za  vrijeme trajanja moto skupa evidentirana je jedna prometna nesreća u kojoj je sudjelovao vozač motocikla te zadobio lake tjelesne ozljede.   



Stranica