Koprivnica: Dovršeno krim. istraživanje zlouporabe opojnih droga

U petak, 22. srpnja, policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad troje hrvatskih državljana (rođ. 1977., 1985. i 1985. godine) sa područja Koprivnice radi sumnje u počinjenje kaznenih djela zlouporabe opojnih droga.

Foto: Pu koprivničko-križevačka

U petak, 22. srpnja, policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad troje hrvatskih državljana (rođ. 1977., 1985. i 1985. godine) sa područja Koprivnice radi sumnje u počinjenje kaznenih djela zlouporabe opojnih droga.

Osnovano se sumnja da je provosumnjičena (rođ. 1977.g.) tijekom studenog 2010. godine prodala opojnu drogu marihuanu trećeosumnjičenom (rođ. 1985,g,) te marihuanu dala na uživanje drugim osobama. Izvršenom pretragom kuće u kojoj prebiva pronađeno je 5 g marihuane i 0,9 g bijele praškaste materije, koji predmeti su joj oduzeti.

Drugoosumnjičena (rođ.1985.) je tijekom studenog 2010. godine dala na raspolaganje prostorije stana za konzumiranje marihuane drugim osobama te za iznos od 200 kuna prodala marihuanu trećeosumnjičenome. Također, trećeosumnjičeni je u isto vrijeme u prostorijama svoje kuće dao na uživanje marihuanu drugoj osobi.

Poradi osnovane sumnje u počinjenje kaznenih djela Zlouporaba opojnih droga protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu,  Stalna služba u Koprivnici.



Stranica