Đurđevac: " Sigurno i vješto u prometu"

Danas, 15. rujna, u 10 sati, u Đurđevcu na Trgu Sv. Jurja, Auto klub Đurđevac i Policijska postaja Đurđevac zajednički su proveli preventivnu akciju „Sigurno i vješto u prometu“.
U akciji su sudjelovala djeca predškolske dobi iz dječjeg vrtića „Maslačak“ u Đurđevcu i djeca prvih razreda Osnovne škole „Grgur Karlovčan“ iz Đurđevca.

Foto: Pu koprivničko-križevačka  

Danas, 15. rujna, u 10 sati,  u Đurđevcu na Trgu Sv. Jurja, Auto klub Đurđevac i Policijska postaja Đurđevac zajednički su proveli preventivnu akciju „Sigurno i vješto u prometu“.
U akciji su sudjelovala djeca predškolske dobi iz dječjeg vrtića „Maslačak“ u Đurđevcu i djeca prvih razreda Osnovne škole „Grgur Karlovčan“ iz Đurđevca.
Učenici osnovne škole i najstarija dobna skupina djece iz vrtića pokazali su na postavljenom poligonu, vještine upravljanja biciklom i drugim prometalima poput romobila i roli.
Akcija je provedena s ciljem edukacije roditelja i djece na značaj korištenja zaštitne kacige te važnost korištenja reflektirajućih materijala u prometu.
Ovakvim akcijama Auto-klub Đurđevac i Policijska postaja Đurđevac nastoje kroz zabavne sadržaje približiti pojam prometa i sudjelovanja u prometu najmlađima.
U sklopu preventivne akcije djeca iz vrtića „Maslačak“, posjetila su Policijsku postaju u čijim su prostorima na likovnoj radionici izrađivali radove na temu sudjelovanja djece u prometu.
Radovi će  tijekom mjeseca rujna biti izloženi u prostorima Policijske postaje Đurđevac.
Akciji su se osim djece, u velikom broju odazvali i građani grada Đurđevca. 



Stranica