Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 26. prosinca 2011.g. do 1. siječnja 2012.g.

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 12 kaznena djela iz oblasti općeg kriminaliteta. Kazneno je prijavljena jedna fizičkih osoba. Razriješena su tri kaznena djela općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koje je prijavljen jedan počinitelj.

 Foto: Ilustracija 

STANJE KRIMINALITETA                                              

U proteklom tjednu zabilježeno je 12 kaznenih djela iz oblasti općeg kriminaliteta. Kazneno je prijavljena jedna fizičkih osoba. Razriješena su tri kaznena djela općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koje je prijavljen jedan počinitelj. 

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je 14 prekršaja, od čega pet prekršaja svađe ili vike, četiri prekršaja tučnjave, dva prekršaja omalovažavanja policijskih službenika, jedan prekršaj drskog ponašanja, prekršaj davanja pića pijanim osobama i jedan prekršaj držanja životinja bez nadzora. Prekršajno je prijavljeno 20 osoba. 

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 19 prometnih nesreća, od čega, devet prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i 10 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobilo je 11 osoba. Teške tjelesne ozljede zadobila su dva vozača osobnih automobila. Lake tjelesne ozljede zadobilo je pet vozača osobnih automobila, tri putnika osobnih automobila i jedan pješak. 

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar unutar građevinskog objekta, a materijalna šteta biti će naknadno utvrđena. 

OSTALI DOGAĐAJI

Zabilježeno je 13 prekršaja nasilničkog ponašanja u obitelji, prijavljeno je 20 osoba. Zatečena su dva maloljetnika mlađa od 16 godina u kršenju odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.



Stranica