Koprivnica: Info točka policije ispred ugostiteljskog objekta

Subotu na nedjelju, 21./22. siječnja, u vremenu od 20 do 8 sati policijski službenici Postaje prometne policije Koprivnica proveli su preventivno-represivnu akciju nadzora alkoholiziranosti vozača, a u sklopu poduzimanja pojačanih mjera nadzora alkoholiziranosti vozača.

Foto: Pu koprivničko-križevačka

Subotu na nedjelju, 21./22. siječnja, u vremenu od 20 do 8 sati policijski službenici Postaje prometne policije Koprivnica proveli su preventivno-represivnu akciju nadzora alkoholiziranosti vozača, a u sklopu poduzimanja pojačanih mjera nadzora alkoholiziranosti vozača.

Tijekom represivnog djelovanja, a  u cilju suzbijanja alkoholiziranosti u prometu, policijski službenici zatekli su i sankcionirali sedam vozača koji su upravljali vozilima pod utjecajem alkohola. Trojici vozača sa većim koncentracijama alkohola u organizmu određeno je zadržavanje u službenim prostorijama do otrježnjenja te su nakon toga dovedeni na Prekršajni sud u Koprivnici.

Također, istaknuto je i preventivno djelovanje na način da je ispred ugostiteljskog objekta u Ulici Frana Galovića u Koprivnici postavljena info točka, u vremenu od 23 do 1 sat. Ove aktivnosti usmjerene su na mlade vozače i suzbijanje alkoholiziranosti u prometu. Ovdje su dijeljeni promidžbeni leci te je vršeno preventivno ispitivanje alkoholiziranosti vozača



Stranica