Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 6. do 12. veljače 2012.g.

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 25 kaznenih djela, od čega 13 kaznenih djela iz područja općeg kriminaliteta, pet kaznenih djela zlouporabe opojnih droga, četiri kaznena djela maloljetničke delikvencije i tri kaznena djela iz područja gospodarskog kriminaliteta.

Foto: Ilustracija 

STANJE KRIMINALITETA                                              

U proteklom tjednu zabilježeno je 25 kaznenih djela, od čega 13 kaznenih djela iz područja općeg kriminaliteta, pet kaznenih djela zlouporabe opojnih droga, četiri kaznena djela maloljetničke delikvencije i tri kaznena djela iz područja gospodarskog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno 10 fizičkih osoba. Razriješena su dva kaznena djela općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koje su prijavljena četiri počinitelja. 

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je šest prekršaja, od čega četiri prekršaja omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika, jedan prekršaj tučnjave i prekršaj držanja životinja bez nadzora. Prekršajno je prijavljeno šest osoba. 

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 11 prometnih nesreća, od čega, tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i osam prometnih nesreća s materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobile su tri osobe. Teško je ozlijeđen jedan biciklista, dok su lakše ozlijeđeni pješak i vozačica osobnog automobila. 

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na obiteljskoj kući, materijalna šteta iznosi oko 70 000 kuna i požar na teretnom automobilu, materijalna šteta iznosi oko 7 000 kuna. U požarima nije bilo ozlijeđenih osoba. 

OSTALI DOGAĐAJI

Zabilježena su četiri prekršaja nasilničkih ponašanja u obitelji a prijavljeno je šest osoba. Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u kršenju odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.



Stranica