Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 16. do 22. travnja 2012.g.

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 18 kaznenih djela iz područja općeg kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno sedam fizičkih osoba.

Foto: Ilustracija

STANJE KRIMINALITETA                                              

U proteklom tjednu zabilježeno je 18 kaznenih djela iz područja općeg kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno sedam fizičkih osoba.

Razriješena su dva kaznena djela iz ranijih razdoblja a prijavljene su tri osobe. 

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je pet prekršaja, od čega, dva prekršaja davanja pića pijanim osobama, prekršaj tučnjave, jedan prekršaja odavanja skitnji i prosjačenju i prekršaj drskog ponašanja. Prekršajno je prijavljeno pet osoba. 

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je pet prometnih nesreća, od čega, prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i četiri prometne nesreće s materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobila je jedna osoba. Lakše je ozlijeđen vozač osobnog automobila. 

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježena su dva požara u staji odnosno svinjcu gdje se ugušila i izgorjela stoka i perad a materijalna šteta cijeni se na oko 53 000 kuna. Zabilježen je požar na drvenoj konstrukciji krovišta obiteljske kuće a materijalna šteta se cijeni na oko 10 000 kuna. Također, zabilježen je jedan požar bez štete. 

OSTALI DOGAĐAJI

Zabilježeno je pet prekršaja nasilničkih ponašanja u obitelji a prijavljeno je pet osoba.

Zatečena su tri maloljetnika mlađa od 16 godina u kršenju odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje. 



Stranica