Edukacija traktorista u Kuzmincu

Danas, 3. svibnja, policijski službenici za preventivu Postaje prometne policije Koprivnica u Kuzmincu, prilikom obavljanja redovnog tehničkog pregleda traktora na terenu, održali su edukativno predavanje - tribinu.

Foto: Pu koprivničko-križevačka  

Danas, 3. svibnja, policijski službenici za preventivu Postaje prometne policije Koprivnica u Kuzmincu, prilikom obavljanja redovnog tehničkog pregleda traktora na terenu, održali su edukativno predavanje - tribinu. Predavanje je održano na temu prometovanje traktora, tehnička ispravnost traktora i osiguranje. Tom prilikom skrenuta je pozornost na korektno i odgovorno ponašanje u prometu, na češće izvršavanje dnevnih preventivnih tehničkih pregleda traktora i priključnih vozila (poglavito svjetla i uređaja za kočenje) te su prisutni upoznati sa statističkim pokazateljima vezanim uz prometne nesreće u kojima su sudjelovali traktoristi. Na kraju tribine prisutnima je podijeljen letak "Traktori u prometu". 

Tijekom mjeseca svibnja i lipnja 2012. godine tehnički pregledi biti će provedeni: 

7. i 8. svibnja - Rasinja

8. - 10. svibnja - Hlebine

14. svibnja - Gabajeva Greda

15. i 16. svibnja - Lepavina

15. - 18. svibnja - Novigrad Podravski

17. i 18. svibnja - Legrad

21. svibnja - Otočka

22. i 23. svibnja - Sokolovac

23. i 24. svibnja - Gotalovo

24. svibnja - Velika Mučna

29. i 30. svibnja - Veliki Poganac

4.- 9. lipnja - Koprivnički Bregi

12. - 15. lipnja - Gola 

Pozivaju se svi vlasnici traktora da iskoriste priliku na redovitim tehničkim pregledima u njihovim općinama i da registriraju traktore i prikolice.



Stranica