Konjički maraton Bilogorom, Podravinom i obalom rijeke Drave

U razdoblju od 2. do 5. kolovoza, u organizaciji Konjičke udruge „Graničari“ iz Okrugljače, povodom obilježavanja Dana domovinske zahvalnosti, održati će se Konjički maraton Bilogorom, Podravinom i obalom rijeke Drave 

Foto: Ilustracija

U razdoblju od 2. do 5. kolovoza, u organizaciji Konjičke udruge „Graničari“ iz Okrugljače, povodom obilježavanja Dana domovinske zahvalnosti, održati će se Konjički maraton Bilogorom, Podravinom i obalom rijeke Drave. Na Konjičkom maratonu sudjelovati će oko 50 jahača konja,  pripadnika konjičkih klubova „Graničari“, „Podravske Sesvete“ i „Konji vrani“ iz Šandrovca. Sudionici Konjičkog maratona većinom će se kretati poljima i poljskim putevima.

U subotu, 4. kolovoza, sudionici Konjičkog maratona u 12 sati će se iz Pitomače lokalnom cestom broj 26117 uputiti u pravcu Podravskih Sesveta, odakle će se uputiti u pravcu karaule Mekiš.

U nedjelju, 5. kolovoza, u 9.30 sati sudionici Konjičkog maratona krenuti će iz Mekiša u pravcu Podravskih Sesveta, gdje će u Ulici Petra Preradovića, oko 10 sati, položiti vijenac na Spomen obilježje. Nakon polaganja vijenca sudionici će se iz Podravskih Sesveta uputiti u šumski predio Limbuš, odakle će se Ulicom Pridvorje uputiti u Društveni dom u Kloštru Podravskom.

Policijski službenici Policijske postaje Đurđevac vršiti će pratnju sudionika Konjičkog maratona. Pozivamo sve sudionike u prometu da postupaju sukladno znacima policijskih službenika.



Stranica