Jučer 13 prometnih nesreća

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježeno je 13 prometnih nesreća - osam na koprivničkom području, četiri na đurđevačkom i jedna na križevačkom području. U četiri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama četiri osobe su lakše ozlijeđene a u devet prometnih nesreća zabilježena je materijalna šteta.  U sedam prometnih nesreća kao greška sudionika zabilježena je neprilagođena brzina, u tri vožnja na nedovoljnoj udaljenosti, u dvije nepoštivanje prednosti prolaska te jedno nepropisno uključivanje u promet.

Izdvajamo prometne nesreće u kojima je zabilježeno ozlijeđivanje osoba.

Jučer, 13. rujna, oko 8.10 sati u Koprivnici na raskrižju Ulice Miklinovec i Ulice braće Radić zbog nepoštivanja prednosti prolaska bočno su se sudarila dva automobila a jedan je potom odbačen na treći automobil. Jedan je vozač lakše ozlijeđen.

Oko 14.45 sati u Koprivnici u Ulici Ante Starčevića zbog vožnje na nedovoljnoj udaljenosti pri vožnji u slijedu sudarila su se dva automobila. Jedna je vozačica lakše ozlijeđena.

Oko 9.30 sati na cesti Hampovica – Šemovci zbog neprilagođene brzine automobil je sletio van kolnika i oštetio prometni znak. Vozač je lakše ozlijeđen.

Nadalje, oko 17.30 sati u Hampovici u Ulici Šimuna Pandura zbog neprilagođene brzine teretni automobil je sletio van kolnika i udario u stup električne mreže. Vozač je lakše ozlijeđen.
 



Stranica