Policija na 15. Obrtničkom i gospodarskom sajmu u Križevcima

Foto: Pu koprivničko-križevačka  

Od 9. do 11. studenog, u Križevcima, na prostoru sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca, održan je 15. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko - križevačke županije, na kojem se predstavila Policijska postaja Križevci.

Na sajmu su policijski službenici za prometnu preventivu Policijske postaje Križevci,  postavili info točku s prigodnim promiđbenim materijalima sa tematikom stradavanje u cestovnom prometu te  akcijama „Živim život bez nasilja“ i „Manje oružja, manje tragedija“.

Također, izložen je dio opreme koju koristi prometna policija u svakodnevnom radu  a posjetitelji su mogli postavljati i pitanja vezana uz problematiku prometa.

Za istaknuti je  da je  info točku posjetilo i razgledalo oko 2 000 ljudi, a raduje činjenica da je među istima bilo najviše mladih a posebice zbog korištenja simulatora vožnje „Honda raiding trainer“.

Građani su za postavu info točke  iskazali dobre dojmove a nadamo se da smo na taj način pridonijelipodizanju  stanju sigurnosti  na višu razinu sa željom da se na taj način pokuša smanjiti što veći broj nesreća a time i broj žrtava.



Stranica