Koprivnica: Uhvaćeni kradljivci

U utorak, 27. studenog, policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljanina rođ. 1988. i 1992. godine s šireg koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe i teških krađa.

Foto: Ilustracija 

U utorak, 27. studenog,  policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljanina rođ. 1988. i 1992. godine  s šireg koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe i teških krađa.

Sumnja se da je osumnjičenik rođ. 1988. godine u razdoblju od 23. do 24. studenog u Ulici Gornji Banovec u Koprivnici iz ugostiteljskog objekta otuđio novac, oštetivši vlasnika za 2 200 kuna. Također, tijekom noći 25./26. studenog osumnjičenik je u Goričkoj ulici u Koprivnici iz ugostiteljskog objekta otuđio novčani polog od 300 kuna.

Također, dvojica osumnjičenika su u razdoblju od 10. do 14. studenog u Jagnjedovcu provalili u društveni dom odakle su otuđili sokove.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Krađa i Teška krađa protiv osumnjičenika je podnijeto posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici i predani su pritvorskom nadzorniku.



Stranica