Jučer uhićena tri vozača

Foto: Ilustracija

Jučer, 2. siječnja, uhićena su i na prekršajni sud dovedena tri vozača koji su počinili teže prometne prekršaje, odnosno upravljali su vozilima pod utjecajem alkohola.

Na Prekršajni sud u Koprivnici doveden je 26 – godišnjak iz Podravskih Sesveta koji je u 0.05 sati u Kloštru Podravskom upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 2,91 g/kg. Kažnjen je novčanom kaznom od 900 kuna, kaznom zatvora od 15 dana, uvjetno na godinu dana i zabranom upravljanja vozilima B kategorije šest mjeseci.

Na isti sud doveden je 49 – godišnjak iz Starih Bošnjana koji je u utorak u 14 sati u Koprivničkoj Rijeci upravljao mopedom pod utjecajem alkohola od 2,64 g/kg. Kažnjen je novčanom kaznom od 2 200 kuna, kaznom zatvora od 18 dana, uvjetno na godinu dana i zabranom upravljanja vozilima A i M kategorije šest mjeseci.

Isto tako, doveden je 55 – godišnjak iz Koprivnice koji je u utorak u 16.40 sati u Koprivnici upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 1,83 g/kg. Kažnjen je kaznom zatvora od osam dana, uvjetno na godinu dana i zabranom upravljanja vozilima B kategorije šest mjeseci.

 

Dobro je podsjetiti

Alkohol je jedan od najčešćih uzročnika stradavanja u prometu

Ako sjedate za volan, postoji samo jedan izbor – bez alkohola. Vaš život je predragocjen da biste ga utopili u alkoholu.



Stranica