Križevci: Najava akcije "Naj vozač 2012"

U srijedu, 1. svibnja, u organizaciji Policijske postaje Križevci, Grada Križevci, župe Pohod Blažene Djevice Marije u Cirkveni i Udruge biciklista „Križevci“, a povodom početka nove motociklističke i biciklističke sezone

Foto: Ilustracija 

U srijedu, 1. svibnja, u organizaciji Policijske postaje Križevci, Grada Križevci, župe Pohod Blažene Djevice Marije u Cirkveni i Udruge biciklista „Križevci“, a povodom početka nove motociklističke i biciklističke sezone, održati će se druženje rečenih sudionika u prometu s ciljem  proglašenja naj vozača motocikala, mopeda i bicikala za sezonu 2012. godine. 

Sudionici će se okupiti oko 9.30 sati u Križevcima na Strossmayerovom trgu od kuda će krenuti u Perivoj ratnika gdje će položiti vijenac u čast poginulih branitelja, nakon čega je planirano da organizirana kolona bicikala i motocikala krene u smjeru mjesta Cirkvena gdje će u Crkvi Pohod Blažene Djevice Marije, velečasni Ivan Novak blagosloviti vozila i gdje će se nastaviti druženje uz vojnički grah. 

Cilj akcije je da se skrene pozornost na rečenu skupinu sudionika u prometu i da se smanji broj prometnih nesreća u kojima isti sudjeluju.



Stranica