Križevci: Predavanje u auto školi

U cilju podizanja razine sigurnosti u cestovnom prometu, jučer je, 16. srpnja, u auto školi „AMK Križevci“ policijski službenik za prometnu preventivu Policijske postaje Križevci održao kraću edukaciju polaznicima škole na temu stanja sigurnosti u cestovnom prometu, sudjelovanja mladih vozača u cestovnom prometu, najčešćih uzroka događanja prometnih nesreća, utjecaju alkohola i droge na vozače te općih pravila ponašanja vozača motornih vozila u prometu.
#GALERIJ#
PU_KK/Vijesti/2013/07/PredKz16.7.jpg,#

Foto: Pu koprivničko - križevačka  

U cilju podizanja razine sigurnosti u cestovnom prometu, jučer je, 16. srpnja, u auto školi „AMK Križevci“ policijski službenik za prometnu preventivu Policijske postaje Križevci održao kraću edukaciju polaznicima škole na  temu  stanja sigurnosti u cestovnom prometu, sudjelovanja mladih vozača u cestovnom prometu, najčešćih uzroka događanja prometnih nesreća, utjecaju alkohola i droge na vozače te općih pravila ponašanja vozača motornih vozila u prometu.

Obzirom da se radi o osobama koje će po prvi puta  samostalno sudjelovati u prometu kao vozači potrebno ih je, uz stečena znanja i vještine, dodatno educirati o opasnostima koje im prijete u prometu, te im ukazati na značaj vozačke dozvole, ne samo kao dopuštenje za upravljanje vozilom, već i obvezu  na odgovorno ponašanje u prometu.



Stranica