Predavanja roditeljima prvašića

Jučer, 3.rujna, u sklopu preventivne akcije "Poštujte naše znakove" u Torčecu i Drnju održani su roditeljski sastanci učenika prvih razreda osnovnih škola. Osim mnogobrojnih informacija primljenih od strane razrednih učitelja o provođenju nastavnog plana školske godine, roditeljima je ukazano na značajne elemente sigurnosti djece.

Foto: Pu koprivničko - križevačka

Jučer, 3.rujna, u sklopu preventivne akcije "Poštujte naše znakove" u Torčecu i Drnju održani su roditeljski sastanci učenika prvih razreda osnovnih škola. Osim mnogobrojnih informacija primljenih od strane razrednih učitelja o provođenju nastavnog plana školske godine, roditeljima je ukazano na značajne elemente sigurnosti djece.

Policijska službenica za preventivu  Postaje prometne policije Koprivnica prisutne je upoznala s aktivnostima koje provodi policija u sklopu akcije "Poštujte naše znakove".  Uputila je roditeljima najvažnije poruke o sigurnom sudjelovanju njihove djece u prometu.  Sugerirano im je da djeci odaberu najsigurniji put do škole koji često nije i najkraći.  U razgovoru sa roditeljima svi su se složili kako su djeca još uvijek zaigrana, pomalo zbunjena, te da je potrebno kontinuirano raditi na njihovoj sigurnosti.

Isto tako skrenuta im je pozornost da prilikom kretanja u zonama škole prilagode brzinu kretanja uvjetima na prometnicama i time pridonesu većoj sigurnosti svih sudionika u prometu
 



Stranica