Križevci: Radni sastanak na Vijeću roditelja

Početkom školske godine, u bližoj zoni OŠ „Vladimir Nazor“ u Križevcima, detektirani su problemi koji se odnose na nedopušteno parkiranje vozila, što rezultira učestalom nezadovoljnom reakcijom stanara koji žive u blizini rečene škole.

Foto: Pu koprivničko - križevačka 

Početkom školske godine, u bližoj zoni OŠ „Vladimir Nazor“ u Križevcima, detektirani su problemi koji se odnose na nedopušteno  parkiranje vozila, što rezultira učestalom nezadovoljnom reakcijom stanara koji žive u blizini rečene škole. 

Tim povodom, u četvrtak, 26. rujna, načelnik Policijske postaje Križevci, sa svojim suradnicima aktivno je sudjelovao na radnom sastanku Vijeća roditelja i Učiteljskom vijeću rečene škole, a na kojemu su bili nazočni i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Križevaca Mladen Tenodi, pročelnik  Upravnog odjela za stambeno komunalne djelatnosti i uređenje  prostora Grada Križevci Anđelko Nervo i   predstavnik autobusnog prijevoza djece Stjepan Kuharević. 

Roditelji su se složili oko zaključaka koji se prvenstveno odnose na dolaske po djecu, odnosno parkiranje na za to predviđenim mjestima, a posebni apel je upućen nastavnom osoblju koji imaju zaduženje otpreme djece u autobuse, odnosno da svojim utjecajem doprinesu korištenju sigurnosnih pojaseva u autobusima, te da uvode red oko ulaska odnosno izlaska djece iz autobusa. 

Ovakvim aktivnim pristupom otklanjanju problema, Policijska postaja Križevci želi se nametnuti kao ravnopravan partner, a ne probleme rješavati s pozicije represije.



Stranica