Vožnja biciklima u sklopu Tjedna mobilnosti Comenius projekta

Foto: Pu koprivničko - križevačka 

Tjedan mobilnosti Comenius projekta “Save the PAST, live the PRESENT, IMAGINE the FUTURE“ u Hrvatskoj započeo je 30. rujna, tijekom kojeg je Gimnazija „Fran Galović“ kao domaćin učenicima i nastavnicima iz zemalja partnera: Bugarske, Grčke, Latvije, Poljske, Rumunjske i Turske. 

Slijedom toga u četvrtak, 3. listopada, 50 - tak učenika i profesora iz Gimnazije „Fran Galović“ Koprivnica i njihovih gostiju iz rečenih zemalja sudjelovalo je u promotivnoj vožnji gradom Koprivnicom do Podravkinog rekreacijskog centra u Starigradu. 

Policijski službenici Postaje prometne policije Koprivnica, također su se uključili u rečenu aktivnost. Prije početka vožnje upozorili su sudionike biciklijade - vozače bicikla na pravilno kretanje kolnikom, obveze vozača, te svima, a poglavito gostima zaželjeli dobrodošlicu i sigurnu vožnju Koprivnicom. Također, izvršena je pratnja biciklista do rekreacijskog centra gdje se održalo druženje gostiju i domaćina, a u poslijepodnevnim satima povratak uz pratnju policijskih službenika do Gimnazije „Fran Galović“.  



Stranica