Đurđevac: Nedozvoljena trgovina duhanom

Jučer, 7. studenog, policijski službenici Policijske postaje Đurđevac dovršili su kriminalistička istraživanja na dvojicom muškaraca zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela nedozvoljene trgovine

Foto: Ilustracija

Jučer, 7. studenog, policijski službenici Policijske postaje Đurđevac dovršili su kriminalistička istraživanja na dvojicom muškaraca zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela nedozvoljene trgovine.

Sumnja se da se 39 – godišnjak s virovitičkog područja bavi nedozvoljenom trgovinom duhanom. Osumnjičeni je jučer  zatečen u nadzoru prometa na cesti između Budančevice i Kalinovca kako u osobnom automobilu prevozi 25 kilograma rezanog duhana bez markica Ministarstva financija.

Također, sumnja se da se 68 – godišnjak s virovitičkog područja bavi nedozvoljenom trgovinom duhanom. On je jučer zatečen u nadzoru prometa u Đurđevcu kako u osobnom automobilu prevozi 4,43 kilograma rezanog duhana bez markica Ministarstva financija.

Duhan je oduzet od osumnjičenika.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela nedozvoljene trgovine protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.



Stranica