Besplatna registracija bicikala u Kozarevcu

Slika PU_KK/Vijesti/2016/04/regbic.24.4.1.jpg

U nedjelju, 24. travnja, u prijepodnevnim satima u Kozarevcu u vjeronaučnoj dvorani Župe Kozarevac izvršena je preventivna aktivnost registracije bicikala, a vezano uz daljnje provođenje projekta “Registracija bicikala”  

Foto: Pu koprivničko-križevačka 

U nedjelju, 24. travnja, u prijepodnevnim satima u Kozarevcu u vjeronaučnoj dvorani Župe Kozarevac izvršena je preventivna aktivnost registracije bicikala, a vezano uz daljnje provođenje projekta “Registracija bicikala” od strane kontakt policajaca Policijske postaje Đurđevac, a u suradnji s Vijećem za prevenciju Općine Kloštar Podravski, Đurđevačkim dekanatom i Župom Kozarevac. 

Registrirano je 20 bicikala, podijeljeno 85 prsluka i bljeskalica, izvršena podjela letaka te su prisutnim i zainteresiranim građanima dijeljeni promotivni materijali za vozače bicikala (reflektirajući prsluci i bljeskalice). Ujedno vozači bicikala su educirani vezano uz bolju uočljivost prilikom upravljanja biciklima i prilikom kretanja po cesti kao pješaci.

Tijekom prošle godine na području Policijske postaje Đurđevac registrirano je 260 bicikala te se provođenje projekta nastavlja i tijekom ove godine.



Stranica