Radni sastanak policije i nadležnih institucija povodom predstojećih preventivnih projekata

Slika PU_KK/Vijesti/2011/09/RadSastKc20.9.jpg

Danas, 20. rujna, u prostoru Pučkog otvorenog učilišta u Koprivnici, održan je radni sastanak predstavnika odgojno - obrazovnih institucija, Centara za socijalnu skrb, naših partnera, Grada i Županije, Obiteljskog centra, sa nositeljima projektnih aktivnosti PU koprivničko-križevačke, Draženom Magdićem i Majom Vrbek, kao svojevrsna uvertira u provođenje projekata kroz predstojeće razdoblje.

Foto: Pu koprivničko-križevačka

Danas, 20. rujna, u prostoru Pučkog otvorenog učilišta u Koprivnici, održan je radni sastanak predstavnika odgojno - obrazovnih institucija, Centara za socijalnu skrb, naših partnera, Grada i Županije, Obiteljskog centra, sa nositeljima projektnih aktivnosti PU koprivničko-križevačke, Draženom Magdićem i Majom Vrbek, kao svojevrsna uvertira u provođenje projekata kroz predstojeće razdoblje.

Sastavu su predočeni projekti, samostalni projekt policisjke uprave, "Nisi sam", Stop nasilju među djecom i mladima, u sklopu kog će se provoditi određene aktivnosti vezano uz zlostavu putem modernih elektroničkih medija, cyberbullying, te Kampanja Vijeća Europe za zaustavljanje seksualnog nasilja nad djecom , "Jedno od pet", u kojoj je koordinator aktivnosti Obiteljski centar Županije, a policisjke uprava aktivno uključena u rad.

Sam je radni sastanak otvoren od strane zamjenika župana Ivice Pala i Dražena Prosa, zamjenika gradonačelnika Koprivnice. Potom su u interaktivnoj i multimedijalnoj formi predstavljene projektne aktivnosti, sama svrha provođenja istih, ciljevi, očekivani rezultati i dr.

Ova policijska uprava ima punu podršku u radu od strane županije, grada, Obiteljskog centra, te će krenuti, s provođenjem aktivnosti predviđenim planovima. 



Stranica