Edukativne aktivnosti u sklopu akcije „Nisi sam“ i „Živim život bez nasilja“

Slika PU_KK/Vijesti/2011/11/Molve.(300).gif

Foto: Pu koprivničko-križevačka 

Policijski službenici Policijske uprave koprivničko – križevačke Siniša Vinković, Robert Brlek i Dražen Magdić održali su predavanja u sklopu akcija „Živim život bez nasilja“ i samostalnog projekta policijske uprave „Nisi sam“. Edukativna predavanja održana su u utorak, 22. studenoga, u OŠ u Ferdinandovcu za oko 100 roditelja učenika od 1. do 4. razreda. Tom prilikom javilo se oko 15 roditelja za radionice na temu vršnjačkog nasilja preko društvenih mreža i mobilnih komunikacija koje će se provesti tijekom mjeseca veljače 2012. godine u prostorijama škole.

Također, 23. studenoga, edukativna predavanja održana su u OŠ  u Molvama za oko 100 roditelja učenika 4. i 7. razreda. Tom prilikom javilo se oko 20 roditelja za radionice na temu vršnjačkog nasilja preko društvenih mreža i mobilnih komunikacija koje će se provesti tijekom mjeseca ožujka 2012. godine u prostorijama škole.

Cilj predavanja je senzibiliziranje roditelja, kako bi se došlo do najvažnije svrhe - REAKCIJE NA NASILJE, prepoznavanje istog, prijavljivanje, nikako ne „okretanje glave od problema“.

Prilikom spomenutih edukativnih predavanja roditeljima su podijeljeni i promo – materijali preventivnih akcija. 



Stranica