Dan sigurnijeg interneta u sklopu projekta „Nisi sam“

Slika PU_KK/Vijesti/2012/02/internet.300.gif

Danas, 7. veljače, policijski službenici Policijske uprave koprivničko – križevačke u OŠ „Đuro Ester“ u Koprivnici, održali su prvu, u nizu radionica za učenike 7. razreda, vezano uz provođenje projektnih aktivnosti „Nisi sam“.

Foto: Pu koprivničko-križevačka   

Danas, 7. veljače, policijski službenici Policijske uprave koprivničko – križevačke u OŠ „Đuro Ester“  u Koprivnici, održali su prvu, u nizu radionica za učenike 7. razreda, vezano uz provođenje projektnih aktivnosti „Nisi sam“.

U nazočnosti razrednika, 20 učenika, te ravnateljice škole, održano je interaktivno predavanje, preventivnog karaktera, s naglaskom na SPRJEČAVANJE ZLOSTAVE PUTEM MODERNIH ELEKTRONIČKIH TEHNOLOGIJA, NOVIH MEDIJA. Učenicima su predočene opasnosti zlouporabe osobnih podataka, povrede zakonskih odredbi, kako poradi navedenog, klevete, ucjena, tako i kaznenih djela iz domene seksualnih delikata na štetu djece i maloljetnih osoba.

Prigoda je istaknuti kako je samo predavanje održano, na Dan sigurnijeg Interneta, te će se kroz cijeli tjedan  provoditi radionice u suradnji sa profesorima informatike.        



Stranica