Edukativno predavanje na bazenima "Cerine"

Slika PU_KK/Vijesti/2012/02/cerine.300.1..gif

Foto: Pu koprivničko-križevačka 

U srijedu, 8. veljače, od 19 do 20. 30 sati policijski službenici Policijske uprave koprivničko – križevačke održali su edukativno predavanje na bazenima „Cerine“ Koprivnica, za 40 - tak roditelja, djece starosti od 8 do 10 godina, polaznika škole plivanja, u sklopu provođenja projektnih aktivnosti „NISI SAM“, te Kampanje Vijeća Europe za zaustavljanje seksualnog nasilja nad djecom, „JEDNO OD PET“. Predavanju je prisustvovala direktorica bazena Martina Golčić sa suradnicima. 

Predavanje je održano sukladno prethodnom dogovoru vezano uz zajedničku suradnju kao aktivnosti koje će se kontinuirano provoditi tijekom godine, na način da će se održavati edukativna predavanja za roditelje te radionice za djecu, polaznike škole plivanja i Male sportske škole, većinom u suradnji sa Obiteljskim centrom koprivničko-križevačke županije.

 Glavni cilj je da roditelji i djeca upoznaju policijske službenike koji su nositelji projektnih aktivnosti, službenike koji rade poslove prevencije, kako bi se ostvarili što bolji odnos sa njima, odnos određenog povjerenja, da znaju što će se raditi u sklopu radionica sa djecom.



Stranica