24 - satna akcija nadzora brzine kretanja vozila, poziv građanima za suradnju

Slika PU_KK//Vijesti/IlustracijPUpredocnik.jpg

Ovim putem pozivamo građane da se uključe u provedbu akcije na način da nam predlože lokacije za vršenje nadzora brzine kretanja vozila odnosno da nam predlože mjesta na kojima bi tijekom akcije policijski službenici trebali vršiti nadzor brzine kretanja jer smatraju da na istima vozači ne poštuju ograničenja brzine kretanja vozila. Građane ujedno ovim putem obavještavamo da imaju prigodu neposredno se uključiti u provedbu 24 - satne akcije nadzora brzine kretanja

Foto: Ilustracija

U cilju povećanja broja vozača koji poštuju prometne propise i prometne znakove kojima se ograničava brzina kretanja vozila na prometnicama odnosno smanjenja događanja prometnih nesreća poradi brzine, u razdoblju od 18. do 24. travnja 2016. godine na području Policijske uprave koprivničko-križevačke, kao i području ostalih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj te zemljama Europske unije, provoditi će se pojačani nadzor brzine kretanja vozila.

U sklopu pojačanog nadzora, od 6 sati dana 21. travnja (četvrtak) do 6 sati dana 22. travnja (petak) 2016. godine provoditi će se 24 - satna akcija nadzora brzine kretanja vozila.

Ovim putem pozivamo građane da se uključe u provedbu akcije na način da nam predlože lokacije za vršenje nadzora brzine kretanja vozila odnosno da nam predlože mjesta na kojima bi tijekom akcije policijski službenici trebali vršiti nadzor brzine kretanja jer smatraju da na istima vozači ne poštuju ograničenja brzine kretanja vozila. Građane ujedno ovim putem obavještavamo da imaju prigodu neposredno se uključiti u provedbu 24 - satne akcije nadzora brzine kretanja.

Sve zainteresirane građane molimo da nam do 16. travnja 2016. g. (subota) dostave prijedloge za mjesta na kojima treba vršiti nadzor brzine kretanja, te zamolbe za uključivanje u akciju, na e-mail adresu koprivnicko-krizevacka@policija.hr.



Stranica