Redovno tjedno statističko izvješće za razdoblje od 1. do 7. lipnja 2009.g.

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu evidentirano je 86 kaznenih djela, od čega 8 iz oblasti općeg kriminaliteta, 1 kazneno djelo gospodarskog kriminaliteta, 71 kazneno djelo zlouporabe opojnih droga i 6 iz maloljetničkog kriminaliteta. Kazneno je prijavljen 41 počinitelj.

STANJE KRIMINALITETA
                                              
            U proteklom tjednu evidentirano je 86 kaznenih djela, od čega osam iz oblasti općeg kriminaliteta, kazneno djelo gospodarskog kriminaliteta, 71 kazneno djelo zlouporabe opojnih droga i šest iz maloljetničkog kriminaliteta. Kazneno je prijavljen 41 počinitelj.
            Razriješena su dva kaznena djela općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koja su prijavljena dva počinitelja.
                                                                       
STANJE JAVNOG REDA I MIRA
 
            Protiv javnog reda i mira evidentirano je 11 prekršaja, od čega pet prekršaja tučnjava, dva prekršaja svađe ili vike, dva drska ponašanja, držanje životinja bez nadzora i lažno predstavljanje.
            Prekršajno je prijavljen 21 počinitelj.
                       
STANJE SIGURNOSTI PROMETA
 
            Evidentirano je 14 prometnih nesreća, od čega tri sa ozlijeđenim osobama i 11 sa materijalnom štetom. Ozlijeđene su četiri osobe. Teške tjelesne ozljede zadobio je vozač bicikla, dok su vozač osobnog automobila, vozač traktora i vozač motocikla zadobili lake tjelesne ozljede.
 
ZAŠTITA OD POŽARA
 
           U proteklom tjednu nisu evidentirani požari.
 
OSTALI DOGAĐAJI
 
          Djelatnici policije PU koprivničko-križevačke poradi počinjenog prekršaja nasilničkog ponašanja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnijeli su prijave protiv pet osoba.
 

Stranica