Preventivno - represivna akcija nadzora brzina kretanja vozila

U srijedu, 17. lipnja 2009. g., u vremenu od 14 do 21 sat provedena je preventivno - represivna akcija nadzora brzina kretanja vozila na području cijele Policijske uprave. Akcija je provedena uz upotrebu sve raspoložive prometne tehnike i uređaja za nadzor brzina, u suradnji sa Policijskom upravom virovitičko-podravskom.

U srijedu, 17. lipnja 2009. g., u vremenu od 14 do 21 sat provedena je preventivno - represivna akcija nadzora brzina kretanja vozila na području cijele Policijske uprave. Akcija je provedena uz upotrebu sve raspoložive prometne tehnike i uređaja za nadzor brzina, u suradnji sa Policijskom upravom virovitičko-podravskom.
Tijekom akcije izvršen je nadzora 95 vozača. Sankcionirano je 50 raznih prometnih prekršaja, od čega 31 prekršaj prekoračenja dopuštenih brzina kretanja.
 
Najveće prekoraćenje dopuštenih brzina zabilježeno je u 15.30 sati na županijskoj cesti u Bukovju Križevačkom, gdje je 29 – godišnji vozač upravljao osobnim automobilom brzinom koja je 46 km/h veća od dopuštene, odnosno upravljao je brzinom od 96 km/h na dijelu ceste gdje je brzina ograničena prometnim propisom na 50 km/h.
 


Stranica