Redovno tjedno statističko izvješće za razdoblje od 29. lipnja do 5. srpnja 2009.g.

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu evidentirano je 138 kaznenih djela, od čega 17 iz oblasti općeg kriminaliteta, dva kaznena djela maloljetničkog kriminaliteta, tri iz zlouporabe opojnih droga, 114 kaznenih djela gospodarskog kriminaliteta i dva kaznena djela iz oblasti prometa.

 

STANJE KRIMINALITETA
                                              
            U proteklom tjednu evidentirano je 138 kaznenih djela, od čega 17 iz oblasti općeg kriminaliteta, dva kaznena djela maloljetničkog kriminaliteta, tri iz zlouporabe opojnih droga, 114 kaznenih djela gospodarskog kriminaliteta i dva kaznena djela iz oblasti prometa.
            Kazneno je prijavljeno 26 počinitelja.
                                                                                   
STANJE JAVNOG REDA I MIRA

            Protiv javnog reda i mira evidentirano je 11 prekršaja, od čega prekršaj tučnjave, dva drska ponašanja, tri prekršaja svađe ili vike, tri omalovažavanja i vrijeđanja službenih osoba i dva davanja pića pijanim osobama.
           
Prekršajno je prijavljeno 12 počinitelja.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA
 
            Evidentirane su 24 prometne nesreće, od čega devet sa ozlijeđenim osobama i 15 sa materijalnom štetom. Ozlijeđeno je 14 osoba. Teške tjelesne ozljede zadobili su dva vozača motocikla, vozač bicikla, putnik i pješak, dok su 5 vozača osobnih automobila, vozač motocikla, vozač bicikla i dva putnika zadobili lake tjelesne ozljede.
 
ZAŠTITA OD POŽARA

            U proteklom tjednu evidentiran je požar na građevini sa procijenjenom materijalnom štetom od oko 80 tisuća kuna, te jedan požar bez štete.
 
OSTALI DOGAĐAJI

            Djelatnici policije PU koprivničko-križevačke poradi počinjenog prekršaja nasilničkog ponašanja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnijeli su prijave protiv 12 osoba, dok je prema Obiteljskom zakonu na javnom mjestu nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje zatečeno pet osoba mlađih od 16 godina.


Stranica