Prometna pričaonica i igraonica u gradskoj knjižnici u Koprivnici

Slika PU_KK/vijesti/2009/07/PricaonicaKc.jpg

U srijedu 8. srpnja, policijska službenica Pododsjeka za sigurnost cestovnog prometa Ivanka Vusić i policijska službenica za prometnu preventivu u Postaji prometne policije Koprivnica Aleksandra Krnjašić, u prostorijama gradske knjižnice "Fran Galović" u Koprivnici

U srijedu 8. srpnja, policijska službenica Pododsjeka za sigurnost cestovnog prometa Ivanka Vusić i policijska službenica za prometnu preventivu u Postaji prometne policije Koprivnica Aleksandra Krnjašić, u prostorijama gradske knjižnice "Fran Galović" u Koprivnici u vremenu od 9.30 do 10.30 sati, održale su prometnu pričaonicu i igraonicu pod nazivom „Djeca sigurna u prometu“.

Po prvi puta je ostvarena suradnja policije sa gradskom knjižnicom na način da policijski službenici aktivno sudjeluju u aktivnostima i programu knjižnice.

Prometnoj pričaonici je prisustvovalo tridesetak polaznika - djece i njihovih roditelja, baka i djedova. Policijske službenice održale su predavanja na temu sigurnog i pravilnog kretanja u prometu, važnosti poznavanja broja 92 i druge tematike prilagođene djeci. Djeca su izrađivala crteže na temu prometa. Svako dijete na kraju pričaonice i igraonice nagrađeno je promidžbenim materijalima, edukativnim krugovima i magnetnim blokovima, a odraslima su uručeni edukativni materijali vezani uz korištenje auto-sjedalica.


Stranica