Redovno tjedno statističko izvješće za razdoblje od 03. kolovoz do 09. kolovoza 2009.g..

U proteklom tjednu evidentirano je 15 kaznenih djela, od čega 14 iz oblasti općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo iz oblasti maloljetničkog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno 7 počinitelja.

STANJE KRIMINALITETA                                           

            U proteklom tjednu evidentirano je 15 kaznenih djela, od čega 14 iz oblasti općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo iz oblasti maloljetničkog kriminaliteta.

            Kazneno je prijavljeno 7 počinitelja.                                                                                         

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

            Protiv javnog reda i mira evidentirano je 11 prekršaja, od čega pet prekršaja davanja alkoholnih pića pijanim ili maloljetnim osobama, jedan prekršaj tučnjave, jedan prekršaj svađe ili vike, jedan prekršaj omalovažavanje ili vrijeđanje službene osobe, jedan prekršaj odavanja pijanstvu na javnom mjestu, jedan prekršaj neovlašteno pucanje iz vatrenog oružja te jedan prekršaj zlostavljanje životinja.

            Prekršajno je prijavljeno 14 počinitelja.                    

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

            Evidentirano je 15 prometnih nesreća, od čega pet sa ozlijeđenim osobama i deset sa materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobilo je šest osoba. Svi ozlijeđeni zadobili su lake tjelesne ozljede, a isti su u prometu sudjelovali kao biciklisti (3), motociklist (1), traktorist (1) i vozač osobnog vozila (1).

ZAŠTITA OD POŽARA

            U proteklom tjednu evidentirano je pet požara, od čega jedan na građevini (štagalj) sa procijenjenom materijalnom štetom od 30.000,00 kuna, jedan na prijevoznom sredstvu sa procijenjenom materijalnom štetom od 500,00 kuna te 3 ostala (papir, strnište, stajski gnoj).

OSTALI DOGAĐAJI

Djelatnici policije PU koprivničko-križevačke poradi počinjenog prekršaja nasilničkog ponašanja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnijeli su prijave protiv 23 osobe, dok su prema Obiteljskom zakonu na javnom mjestu nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje zatekli jednu osobu mlađu od 16 godina.

 


Stranica