Redovno tjedno statističko izvješće za razdoblje od 10. kolovoz do 16. kolovoza 2009.g.

U proteklom tjednu evidentirano je 15 kaznenih djela, od čega 14 iz oblasti općeg kriminaliteta i jedno iz maloljetničkog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno sedam počinitelja.

STANJE KRIMINALITETA
      U proteklom tjednu evidentirano je 19 kaznenih djela, od čega 14 iz oblasti općeg kriminaliteta, dva iz gospodarskog kriminaliteta, dva iz prometa i jedno iz maloljetničkog kriminaliteta. Kazneno je prijavljeno 13 počinitelja. Iz ranijih perioda razriješeno je šest teških krađa te su prijavljene tri osobe.
                                                                                               
STANJE JAVNOG REDA I MIRA
     
Protiv javnog reda i mira evidentirano je 16 prekršaja, od čega šest prekršaja tučnjave, četiri prekršaja drsko ponašanje, dva prekršaja davanja alkoholnih pića pijanim ili maloljetnim osobama, dva prekršaja svađe ili vike, jedan prekršaj odavanja pijanstvu na javnom mjestu, te jedan prekršaj držanja životinja bez nadzora. Prekršajno su prijavljene 32 osobe.
                       
STANJE SIGURNOSTI PROMETA
      Evidentirano je 16 prometnih nesreća, od čega osam sa ozlijeđenim osobama i osam sa materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobilo je 12 osoba, od čega šest osoba teške i šest osoba lakše. Teže ozljede zadobila su tri vozača osobnih vozila, jedan putnik u vozilu, jedan biciklista i jedan motociklisa, dok su lakše ozlijede zadobila tri putnika u vozilu, jedan vozač osobnog vozila, jedan biciklista i jedan mopedista.
 
ZAŠTITA OD POŽARA
    U proteklom tjednu evidentirana su četiri požara suhe strave te u istima nije zabilježena materijalna šteta.
 
OSTALI DOGAĐAJI
      Djelatnici policije PU koprivničko-križevačke poradi počinjenog prekršaja nasilničkog ponašanja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnijeli su prijave protiv osam osoba, dok su prema Obiteljskom zakonu na javnom mjestu nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje zatekli dvije osobe mlađe od 16 godina.
 
 
 


Stranica