Redovno tjedno statističko izvješće za razdoblje od 24. do 30. kolovoza 2009.g.

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu evidentirano je 18 kaznenih djela, od čega 14 iz oblasti općeg kriminaliteta, kazneno djelo iz gospodarskog kriminaliteta, dva kaznena djela maloljetničkog kriminaliteta i kazneno djelo iz oblasti prometa.

STANJE KRIMINALITETA
                                              
            U proteklom tjednu evidentirano je 18 kaznenih djela, od čega 14 iz oblasti općeg kriminaliteta, kazneno djelo iz gospodarskog kriminaliteta, dva kaznena djela maloljetničkog kriminaliteta i kazneno djelo iz oblasti prometa.
            Kazneno je prijavljeno 12 počinitelja.
            Razriješena su 2 kaznena djela iz ranijih razdoblja za koja su prijavljena dva počinitelja.
                                                                                               
STANJE JAVNOG REDA I MIRA
 
            Protiv javnog reda i mira evidentirano je 15 prekršaja, od čega četiri prekršaja tučnjava, tri drska ponašanja, četiri prekršaja svađe ili vike, dva prekršaja davanja pića pijanim osobama, držanje životinja bez nadzora i omalovažavanje ili vrijeđanje službene osobe.
            Prekršajno je prijavljen 21 počinitelj.
                       
STANJE SIGURNOSTI PROMETA
 
            Evidentirano je 17 prometnih nesreća, od čega jedna sa poginulom osobom, šest sa ozlijeđenim osobama i deset sa materijalnom štetom. Smrtno je stradala putnica. Tjelesne ozljede zadobilo je 11 osoba. Teške tjelesne ozljede zadobili su vozač traktora i tri putnika, dok su dva vozača osobnog automobila, tri putnika i dva vozača mopeda zadobili lake tjelesne ozljede.
 
ZAŠTITA OD POŽARA
 
            U proteklom tjednu evidentiran je požar na građevini sa procijenjenom materijalnom štetom od 7 000 kuna te požar bez štete.
 
OSTALI DOGAĐAJI
 
            Djelatnici policije PU koprivničko-križevačke poradi počinjenog prekršaja nasilničkog ponašanja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnijeli su prijave protiv 17 osoba.


Stranica