Tjedno statističko izvješće za razdoblje od 28. rujna do 4. listopada 2009. g.

STANJE KRIMINALITETA - Evidentirano je 21 kazneno djelo, od čega 14 iz oblasti općeg kriminaliteta, četiri kaznena djela maloljetničkog kriminaliteta, dva iz zlouporabe opojnih droga te kazneno djelo iz gospodarskog kriminaliteta. Kazneno su prijavljene četiri osobe.

STANJE KRIMINALITETA

Evidentirano je 21 kazneno djelo, od čega 14 iz oblasti općeg kriminaliteta, četiri kaznena djela maloljetničkog kriminaliteta, dva iz zlouporabe opojnih droga te kazneno djelo iz gospodarskog kriminaliteta. Kazneno su prijavljene četiri osobe.
                                                                                                         
STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira evidentirano je devet prekršaja, od čega tri prekršaja svađe ili vike, dvije tučnjave, prekršaj davanja alkoholnih pića pijanim osobama i tri vrijeđanja moralnih osjećaja građana. Prekršajno je prijavljeno 13 osoba.
                       
STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Evidentirane su 24 prometne nesreće, od čega deset prometnih nesreća sa ozlijeđenim osobama i 14 sa materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobilo je 13 osoba. Teške tjelesne ozljede zadobili su vozač bicikla i putnik, dok je lake ozljede zadobilo šest vozača osobnih automobila, tri putnika, vozač mopeda i vozač motocikla.
 
ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu evidentirana su tri požara na poljoprivrednim površinama koji su se proširili na stup HEP-a i HŽ-a te u jednom slučaju na traktor, sa ukupnom do sada procijenjenom materijalnom štetom od 20 000 kuna. Također, zabilježeno je još devet požara, uglavnom trave i raslinja, na kojima nije nastupila materijalna šteta.
 
OSTALI DOGAĐAJI

Djelatnici policije PU koprivničko-križevačke poradi počinjenog prekršaja nasilničkog ponašanja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnijeli su prijave protiv 9 osoba, dok je prema Obiteljskom zakonu na javnom mjestu nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje zatečena jedna osoba mlađa od 16 godina.


Stranica