Početak radova na oslikavanju zidova kod cestovnog podvožnjaka u Koprivnici

Slika PU_KK/vijesti/2009/10/Podvoznjak.jpg

Temeljem inicijative oslikavanja zidova podvožnjaka u Koprivnici, pokrenute od strane Pododsjeka za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave, obavještavamo građanstvo da će započeti radovi na sanaciji cestovnog podvožnjaka u ulici Ante Starčevića u Koprivnici.

Temeljem inicijative oslikavanja zidova kod podvožnjaka u Koprivnici, pokrenute od strane Pododsjeka za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave, obavještavamo građanstvo da će započeti radovi na sanaciji zivova kod cestovnog podvožnjaka u ulici Ante Starčevića u Koprivnici.

Početak radova planiran je za utorak 13. listopada, a planirano je da će se radovi završiti u roku od tri radna dana. Radove će u vremenu od 8.30 do 13.30 sati izvoditi učenici Obrtničke škole u Koprivnici. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju do dolaska povoljnijeg vremena (sunčano i suho vrijeme).

Radovi će se odvijati u uvjetima normalnog odvijanja prometa uz postavljenu prometnu signalizaciju, a učenici će se povremeno nalaziti na dijelu kolnika ulice. Ovim putem umoljavamo sve sudionike u prometu da s povećanim oprezom prometuju ulicom Ante Starčevića u Koprivnici i podvožnjakom  te da poštuju postavljenu prometnu signalizaciju kako bi se promet mogao normalno odvijati, a radovi protekli u redu.


Stranica