U zatvor zbog ponavljanja prometnih prekršaja

Jučer, 13. listopada, trojica vozača, inače višestruki počinitelji prometnih prekršaja, uhićeni su i dovedeni Prekršajnom sudu u Koprivnici.

Jučer, 13. listopada, trojica vozača, inače višestruki počinitelji prometnih prekršaja, uhićeni su i dovedeni Prekršajnom sudu u Koprivnici.


U ponedjeljak,  12. listopada u 17.55 sati u Koprivnici je 24 - godišnji vozač upravljao osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje. Uhićen je i doveden na Prekršajni sud, gdje je kažnjen kaznom zatvora od 16 dana, novčanom kaznom od 500 kuna te zaštitnom mjerom zabrane upravljanja vozilima B kategorije 24 mjeseca.
Također u ponedjeljak,
oko 19.45 sati u Koprivnici je 19 - godišnji vozač upravljao neregistriranim i neosiguranim osobnim automobilom, te prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima (bez položenog vozačkog ispita). Uhićen je i doveden na Prekršajni sud, gdje je kažnjen kaznom zatvora od 16 dana, novčanom kaznom od 1 000 kuna te zaštitnom mjerom zabrane upravljanja   vozilima B kategorije 24 mjeseca.
Isti dan u 15.50 sati u Koprivnici je 34 - godišnji vozač upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,77 g/kg. Zadržan je do otrježnjenja, potom uhićen i doveden na Prekršajni sud,  gdje je kažnjen kaznom zatvora od 17 dana te novčanom kaznom od 500 kuna.

Sva trojica vozača su nakon provedenog žurnog prekršajnog postupka i izrečenih kazni sprovedeni u Okružni zatvor u Bjelovaru.

 


Stranica