Tjedno stanje sigurnosti za razdoblje od 30. listopada do 01. studenog 2009.g.

U proteklom tjednu evidentirano je 30 kaznenih djela, od čega 13 iz oblasti općeg kriminaliteta, 10 iz maloljetničkog kriminaliteta, tri iz droga, dva iz gospodarskog kriminaliteta i dva iz prometa. Prijavljena je 21 osoba, od čega je 1 pravna. Iz ranijih perioda razriješena je jedna teška krađa i prijavljena je 1 osoba.

 
STANJE KRIMINALITETA                                        

     U proteklom tjednu evidentirano je 30 kaznenih djela, od čega 13 iz oblasti općeg kriminaliteta, 10 iz maloljetničkog kriminaliteta, tri iz droga, dva iz gospodarskog kriminaliteta i dva iz prometa. Prijavljena je 21 osoba, od čega je 1 pravna.  Iz ranijih perioda razriješena je jedna teška krađa i prijavljena je 1 osoba.                                                                                          

STANJE JAVNOG REDA I MIRA
 
    Protiv javnog reda i mira evidentirano je 9 prekršaja, od čega tri prekršaja svađe ili vike, tri prekršaja tučnjave, dva prekršaja drsko ponašanje i jedan prekršaj omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika. Prekršajno je prijavljeno 10 osoba.
                       
STANJE SIGURNOSTI PROMETA
 
    Evidentirano je 17 prometnih nesreća, od čega jedna sa poginulom osobom, osam sa ozlijeđenim osobama i osam sa materijalnom štetom. Smrtno je stradao jedan pješak, teške ozljede zadobila su dvije osobe, a iste su u prometu sudjelovale kao vozač traktora i vozač mopeda, dok je šest osoba zadobilo lake ozljede, od čega tri biciklista, dva vozača auta i jedan putnik u autu.
             
ZAŠTITA OD POŽARA

    U proteklom tjednu evidentirano je sedam požara. Na građevinskim objektima evidentirana su četiri požara, od čega su 3 na dimnjaku, zatim evidentiran je jedan požar na gospodarskom objektu, jedan požar suhe trave, te jedan ostali (TV prijemnik). Do sada procijenjena materijalna šteta iznosi 3.300,00 kuna.

OSTALI DOGAĐAJI

   Djelatnici policije PU koprivničko-križevačke poradi počinjenog prekršaja nasilničkog ponašanja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnijeli su prijave protiv 13 osoba.

 


Stranica