Požar staje i štaglja u Gotalovu

Slika PU_KK/vijesti/2009/12/policija05.jpg

Jučer, 22. prosinca, između 18 i 19 sati u ulici Stjepana Radića u Gotalovu došlo je do požara na gospodarskim objektima vlasništvo J.Š. (1937).

Foto: Ilustracija
Jučer, 22. prosinca, između 18 i  19 sati u ulici Stjepana Radića u Gotalovu došlo je do požara na gospodarskim objektima vlasništvo J.Š. (1937).


Do požara je došlo uslijed kratkog spoja na električnom vodiču, koji se je protezao po zidu staje uz drvenu konstrukciju krovišta. Iskrenje je prouzročilo zapaljenje zapaljivog dijela konstrukcije krovišta staje, na kojoj se je nalazilo uskladišteno sijeno, te je krovište u potpunosti izgorjelo. Potom je došlo do širenja vatre na objekt štaglja koji je sa stajom povezan zajedničkim krovištem, a u kojemu se je nalazilo uskladišteno sijeno i slama, što e također izgorijelo.     

Požar su lokalizirali vatrogasci DVD Gola i Gotalovo  te JVP Koprivnica. Nije bilo ozlijeđenih osoba a materijalna šteta cijeni se na oko 80 000 kuna.


Očevidne radnje na mjestu događaja obavili su policijski službenici Policijske postaje Koprivnica i inspektor zaštite od požara Policijske uprave.

O događaju slijedi izvješća Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.


Stranica