Smrtno stradala pješakinja u Svetom Ivanu Žabnu

Slika PU_KK/vijesti/2010/01/policajac01.jpg

U petak, 22. siječnja, oko 18.05 sati u Svetom Ivanu Žabnu, na Trgu Karla Lukaša, 61 - godišnji vozač je upravljao teretnim automobilom „VW Caddy“ zagrebačkih reg. oznaka, u smjeru Bjelovara. Dolaskom u neposrednu blizinu kbr.1 nije prilagodio brzinu svog vozila

Foto: Ilustracija
U petak, 22. siječnja, oko 18.05 sati u Svetom Ivanu Žabnu, na Trgu Karla Lukaša, 61 - godišnji vozač je upravljao teretnim automobilom „VW Caddy“ zagrebačkih reg. oznaka, u smjeru Bjelovara.  Dolaskom u neposrednu blizinu kbr.1 nije prilagodio brzinu svog vozila, uslijed čega je na obilježenom pješačkom prijelazu došlo do udara prednjeg dijela vozila u pješakinju J. Ž. (1932.), koja je stupila na obilježeni pješački prijelaz, prelazeći cestu.


Ista je od siline udara zadobila tjelesne ozljede te je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena u Opću bolnicu u Koprivnici, gdje dana 23. siječnja u 11 sati od zadobivenih ozljeda preminula.                                                                

Nad vozačem teretnog automobila primjenjen je alkometar koji nije reagirao na prisutnost alkohola. Protiv vozača slijedi podnošenje kaznene prijave.


Stranica