Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 1. do 7. veljače 2010.g.

Slika PU_KK/vijesti/2009/12/auto_policija06.jpg

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu zabilježeno je 17 kaznenih djela, od čega 10 iz oblasti općeg kriminaliteta, kazneno djelo gospodarskog kriminaliteta, pet kaznenih djela maloljetničkog kriminaliteta i kazneno djelo iz oblasti prometa. Kazneno je prijavljena 17 osoba.

Foto: Ilustracija
STANJE KRIMINALITETA
 
U proteklom tjednu zabilježeno je 17 kaznenih djela, od čega 10 iz oblasti općeg kriminaliteta, kazneno djelo gospodarskog kriminaliteta, pet kaznenih djela maloljetničkog kriminaliteta i kazneno djelo iz oblasti prometa. Kazneno je prijavljena 17 osoba.
                                                                                                                                             
STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je osam prekršaja, od čega tri prekršaja tučnjava, dva prekršaja svađe ili vike, prekršaj omalovažavanja ili vrijeđanja policijskih službenika i dva prekršaja davanja alkoholnih pića pijanim osobama. Prekršajno je prijavljeno 10 osoba.
                       
STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježena je 21 prometna nesreća, od čega pet prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i 16 sa materijalnom štetom. Teške tjelesne ozljede zadobio je pješak, dok su lake tjelesne ozljede zadobili vozač osobnog automobila, pješak i dva vozača bicikla.
 
ZAŠTITA OD POŽARA
 
U proteklom tjednu nisu zabilježeni požari.
 
OSTALI DOGAĐAJI

Djelatnici policije PU koprivničko-križevačke poradi počinjenog prekršaja nasilničkog ponašanja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnijeli su prijave protiv sedam osoba, dok su prema Obiteljskom zakonu na javnom mjestu nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje zatečene tri osobe mlađe od 16 godina.  


Stranica