Podravske Sesvete: Izgorjela kuća, vlasnik zadobio teške ozljede

Slika PU_KK/vijesti/2010/01/policija05.jpg

Noćas, 19. veljače, oko 1 sat u Podravskim Sesvete došlo je do požara na starijoj kući, dimenzija tlocrta 10 x 5 metara, vlasništvo D.Š (1963.). Do požara je došlo u predjelu kreveta smještenog u višenamjenskoj prostoriji kuće, najvjerojatnije uslijed pada svijeće ili žara cigareta uzrokovanog nepažnjom vlasnika.

Foto: Ilustracija
Noćas, 19. veljače, oko 1 sat u Dravskoj ulici u Podravskim Sesvetama došlo je do požara na starijoj kući, dimenzija tlocrta 10 x 5 metara, vlasništvo D.Š (1963.). Do požara je došlo u predjelu kreveta smještenog u višenamjenskoj prostoriji kuće, najvjerojatnije uslijed pada svijeće ili žara cigareta uzrokovanog nepažnjom vlasnika.

Nesretni je vlasnik zadobio tjelesne ozljede (opekline) opasne po život  te je prevezen u Opću bolnicu Koprivnica. Kuća je u potpunosti izgorjela., a materijalna šteta cijeni se na oko 35 000 kuna. Požar su lokalizirali vatrogasci JVP Đurđevca i DVD Podravskih Sesveta.

Očevidne radnje na mjestu događaja izvršili su policijski službenici Policijske postaje Đurđevac i inspektor zaštite od požara Policijske uprave. O događaju slijedi izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Koprinvici.

 



Stranica