Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 15. do 21. ožujka 2010.g.

Slika PU_KK/vijesti/2009/12/auto_policija06.jpg

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu zabilježeno je 40 kaznenih djela, od čega 24 iz oblasti općeg kriminaliteta, pet kaznenih djela gospodarskog kriminaliteta, devet iz maloljetničkog kriminaliteta, kazneno djelo zlouporabe opojnih droga i kazneno djelo iz oblasti prometa. Kazneno je prijavljeno 28 osoba.

Foto: Ilustracija

STANJE KRIMINALITETA
                                              
U proteklom tjednu zabilježeno je 40 kaznenih djela, od čega 24 iz oblasti općeg kriminaliteta, pet kaznenih djela gospodarskog kriminaliteta, devet iz maloljetničkog kriminaliteta, kazneno djelo zlouporabe opojnih droga i kazneno djelo iz oblasti prometa. Kazneno je prijavljeno 28 osoba.

Razriješeno je kazneno djelo općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja za koje je prijavljen jedan počinitelj.


STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je osam prekršaja, od čega po dva prekršaja tučnjava, svađa ili vika, omalovažavanja ili vrijeđanja službenih osoba i držanja životinja bez nadzora. Prekršajno je prijavljeno devet osoba.

Također, zabilježeno je i šest prekršaja narušavanja javnog reda i mira na športskim natjecanjima od strane 13 počinitelja.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 16 prometnih nesreća, od čega sedam prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i devet sa materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobilo je devet osoba. Teške tjelesne ozljede zadobili su vozači mopeda i bicikla, dok su lake tjelesne ozljede zadobila dva vozača osobnih automobila, tri putnika, vozač bicikla i vozač teretnog automobila.
 
ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježeno je sedam požara u kojima nije bilo materijalne štete.
 
OSTALI DOGAĐAJI

Djelatnici policije PU koprivničko-križevačke poradi počinjenog prekršaja nasilničkog ponašanja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnijeli su prijave protiv 13 osoba, dok je prema Obiteljskom zakonu na javnom mjestu nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje zatečena jedna osoba mlađa od 16 godina.


Stranica