Tjedno stanje sigurnosti u razdoblju od 12. do 18. travnja 2010.g.

Slika PU_KK/vijesti/2009/12/auto_policija06.jpg

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu zabilježeno je 18 kaznenih djela, od čega 14 iz oblasti općeg kriminaliteta i četiri kaznena djela gospodarskog kriminaliteta.

Foto: Ilustracija
STANJE KRIMINALITETA
                                              
U proteklom tjednu zabilježeno je 18 kaznenih djela, od čega 14 iz oblasti općeg kriminaliteta i četiri kaznena djela gospodarskog kriminaliteta.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je osam prekršaja, od čega tri prekršaja tučnjava, tri svađe ili vike, omalovažavanje ili vrijeđanje službene osobe i prekršaj davanja pića pijanim osobama. Prekršajno su prijavljene 23 osobe.
                       
STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 12 prometnih nesreća, od čega tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i devet sa materijalnom štetom. Tjelesne ozljede zadobile su tri osobe. Nije bilo teških tjelesnih ozljeda, dok su lake tjelesne ozljede zadobili vozač osobnog automobila,  vozač bicikla i pješak.
 
ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na građevini sa materijalnom štetom od 10 000 kuna, te dva požara u kojima nije bilo materijalne štete.
 
OSTALI DOGAĐAJI

Djelatnici policije PU koprivničko-križevačke poradi počinjenog prekršaja nasilničkog ponašanja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji podnijeli su prijave protiv 13 osoba, dok su prema Obiteljskom zakonu na javnom mjestu nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje zatečene dvije osobe mlađe od 16 godina.


Stranica