Kaznene prijave zbog primanja i davanja mita

Slika fotke_ilustracije/auto_policija05.jpg

Danas, 7. svibnja, policijski službenici Policijske uprave koprivničko-križevačke proveli su u suradnji s Ravnateljstvom policije i Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana (1961., 1973. i 1942.) zbog osnova sumnje da su počinili

 
Foto: ilustracija

Danas, 7. svibnja, policijski službenici Policijske uprave koprivničko-križevačke proveli su u suradnji s Ravnateljstvom policije i Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana (1961., 1973. i 1942.) zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo primanja i davanja mita.

Postoje osnove sumnje da je prvoosumnjičena (1961.), kao odgovorna osoba bolničke ljekarne u razdoblju od 2006. do 2008. godine, od drugoosumnjičenog (1973.) predstavnika poduzeća iz Zagreba prilikom nabave lijekova primala mito. Sumnja se da je isto učinio i trećeosumnjičeni (1942.) kao odgovorna osoba ljekarne te su na taj način za sebe pribavili protupravnu imovinsku korist.
 
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta je protiv troje osumnjičenih podnesena kaznena prijava.


Stranica