Na motociklu dvije osobe smrtno stradale

Slika PU_KK/vijesti/2009/11/policija05.jpg

Jučer, 25.svibnja, oko 15.4o sati na dionici državne ceste broj 41 u Velikoj Mučnoj došlo je do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe smrtno stradale.

Foto: Ilustracija
Jučer, 25.svibnja, oko 15.4o sati na dionici državne ceste broj 41 u Velikoj Mučnoj došlo je do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe smrtno stradale. Vozač Ž.K. (1967) upravljao je motociklom  zagrebačke reg. oznake u smjeru Koprivnice te je poradi neprilagođene brzine prednjim dijelom motocikla udario u stražnji dio priključnog vozila priključenog za teretni automobil „Man“ zagrebačkih reg. oznaka, kojim je u istom smjeru upravljao vozač G.K.(1976), usporavajući brzinu kretanja skupa vozila poradi prometne situacije ispred sebe. Nakon udara motocikl je odbačen na suprotni prometni trak gdje je došlo do udara prednjeg dijela teretnog automobila  „Man“ koprivničkih reg. oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao vozač Ž.B. (1979), u motocikl. Potom je teretni automobil koprivničkih reg. oznaka sletio u odvodni kanal a motocikl, vozač i putnica Ž.G. (1978) su odbačeni na prometni trak kojim su se kretali.

U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno su stradali vozač motocikla i putnica na motociklu, dok je lake tjelesne ozljede zadobio putnik u teretnom automobilu koprivničkih reg.oznaka I.Č.(1979).

Poradi vršenja očevidnih radnji u vremenu od 16.2o do 20 sati za sav promet bila je zatvorena državna cesta broj 41 te se promet odvijao obilaznim pravcem Lepavina - Rasinja - Koprivnica.

Vozači teretnih automobila nisu bili pod utjecajem alkohola.

Očevidne radnje na mjestu događaja obavli su policijski službenici Postaje prometne policije Koprivnica. O događaju slijedi izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.


Stranica